diumenge, 25 de novembre del 2007

Les febleses del govern municipal de Barcelona

Ha quedat demostrat que hi ha temes concrets en que els dos socis de govern actuals no es posen d'acord. Això és perfectament comprensible, el que no acabo d'entendre és que els dubtes no es resolguin fins al darrer moment i es faci de manera improvisada i atavalada.

Dijous passat en comissió a l'Ajuntament, es va votar una proposta per retirar el projecte d'ampliació del parc d'atraccions del Tibidabo per fer-hi una muntanya russa. Això representarà la tala de dos centenars d'alzines que ocupen una superfície de més d'una hectàrea, just en un moment en que s'està intentant convertir Collserola en Parc Natural.

Doncs el resultat de la votació va ser que ERC, CiU i PP van votar a favor de retirar el projecte, el PSC en contra i ICV-EUiA es va abstenir. De tots els vots possibles per part dels ecosocialistes el d'abstenció és el que entenc menys, perquè si haguésin votat a favor de retirar el projecte ho hagués entès molt millor i fins i tot m'hauria instat a felicitar-los.

Això em fa pensar que el fet de que hi hagi una coalició al govern considerada ecologista no ens garanteix que s'apliquin les mesures oportunes en temes mediambientals.

1 comentari:

Marc Arza ha dit...

Jordi,

50 raons per anar a la manifestació de l’1D.

http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/11/50-raons-per-anar-la-manifestaci-de-l1d.html

Aquest dissabte 1 de desembre a les 17:00 tots a Plaça Catalunya!

Fins aviat,
Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com