divendres, 18 de gener del 2008

La blogosfera catalana no para de crèixer

Certament, la xarxa de blocs del nostre país no s'atura. Al nostre districte s'ha posat en marxa l'agregador de blocs d'Horta-Guinardó, una iniciativa conduïda pel Jose Rodriguez que permet veure junts en un mateix espai els blocs de les persones i entitats que tenen relació amb el nostre districte; n'hi han de caire polític i d'altres que no, però si voleu saber que és el que es cou a l'hortaguinardosfera, aquest és el lloc a visitar.

Per un altre costat, un il·lustre blocaire, en Moisès Rial ha creat dos nous espais compartits: Catalunya Opina i la Xarxa Republicana, als quals he estat convidat a col·laborar i que tot i que acaban de posar-se en marxa, esperem que en un futur es vagin consolidant. Aquests se sumen a un altre bloc col·lectiu: Jo vull la independència, que fa pocs dies vam posar en marxa amb la intenció de recollir opinions de gent diversa relacionada amb l'àmbit independentista.

I el cap de setmana vinent, del 25 al 27 de gener, se celebraran a Granollers les I Jornades sobre la Catosfera, que ja ha desbordat totes les previsions d'inscrits.

El futur de la xarxa blocaire catalana està garantit. Les persones hem trobat en aquest espai un lloc on poder dir la nostra i també un lloc per cercar quines són les idees i opinions que es couen arreu del país. Opinions majoritàriament independents.

Per tant, des d'aquí us vull animar a aquells que encara no ho heu fet, a crear el vostre bloc o bé a participar en algun d'aquests blocs col·lectius que us he citat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies per donar-li difusió!!!