diumenge, 13 de gener del 2008

Objectiu: un país de primera

Aquest és l'eslògan de campanya d'ERC per a les eleccions estatals del 9 de març. Un eslògan que reflecteix clarament un sentiment compartit amb molta gent d'aquest país. I del que es tracta és precissament d'això, de fer que en el futur Catalunya sigui un país de primera i posats a fer un país independent.

El nostre cap de llista no cal presentar-lo. Ja és prou conegut. Aquest advocat de 40 anys ha estat el pare de l'Estatut del 30 de setembre, el que vam aprovar al Parlament i ens van retallar a Madrid. Per això precissament, crec que en Joan Ridao és la persona més adequada per anar a donar la cara al Congrés, perquè ja sap com les gasten per allà. No ho farà potser de forma airada, no és aquest el seu tarannà, però no tingueu dubtes de que serà clar i contundent amb allò que hagi de reclamar o defensar.

Tenim un bon candidat, tenim un bon objectiu i tenim la responsabilitat d'explicar i fer saber que demanar la independència no és un delicte; que és un dret legítim dels pobles i que a més en el nostre cas és la millor opció.