dijous, 14 de juny del 2007

30 anys votant


Avui és el 30è aniversari de les primeres eleccions democràtiques celebrades a l'estat espanyol, després de la dictadura.

De fet no van ser 100% democràtiques, doncs tots els partits que no van acatar la corona, com per exemple Esquerra Republicana de Catalunya, no s'hi van poder presentar.

Encara que costi de creure, la cua de la fotografia la formen persones que volen dipositar el seu vot. Ara, trenta anys més tard, no se'n formen de cues com aquesta. Ja no som tan conscients de la importància de poder votar i exercir el dret. Per diverses raons l'abstenció és molt alta.

I encara que costi de creure també, trenta anys després encara hi ha partits que no poden presentar la seva candidatura. Trenta anys després encara no han retornat tots els papers confiscats a Salamanca. I trenta anys després encara no s'han reconegut totes les coses que van passar durant la dictadura.

Trenta anys després encara hi ha coses que han d'esperar...

1 comentari:

Unknown ha dit...

1XBet
Betting in India. It can be worrione great to find the most popular brands, especially ones that offer betting on sports such as football, 1xbet app tennis,  sol.edu.kg Rating: 1/10 · ‎Review by Riku VihreasaariWhere can I find 1xbet?Where can I find 1xbet herzamanindir betting?