dimarts, 26 de juny del 2007

Visita a la Clota i la Font d'en Fargues




Ahir dilluns vam comptar amb la presència al districte de la Patrícia
Gomà, diputada al Parlament de Catalunya. Vam aprofitar la visita per fer un tomb pel barri de la Clota amb els representants de l’Associació de Veïns de la Clota i de l’Associació de Veïns d’Horta, que ens van explicar de primera ma quins són els projectes urbanístics de reordenació i conservació que l’Ajuntament ha previst dur a terme en un futur immediat, i també ens van donar el seu punt de vista sobre aquests projectes.

Més tard vam anar a l’Associació de Veïns de la Font d’en Fargues on vam intercanviar informació sobre la Masia de Can Fargas, especialment de la sol•lititut de declaració com a bé cultural d’interès nacional per via parlamentària. Aquesta sol•licitut ha estat impulsada per Esquerra i resta pendent de les firmes de PSC i ICV per ser presentada en un proper ple al Parlament.

He d’agraïr l’atenció i l’interès que les Associacions citades van demostrar-nos en les trobades. Unes trobades que anirem fent de forma habitual amb les diverses entitats del districte seguint la línia que vam iniciar ja durant les darreres campanyes.