dimarts, 22 de març del 2011

Pre campanya bis a bis

La pre campanya de la coalició d’Esquerra+Rcat+Dcat va començar la setmana passada i, podríem dir que serà una campanya bis a bis. Cada dia 50 homes i dones sortiran al carrer en parades informatives -6 cada dia- amb l’objectiu d’explicar el projecte del tercer espai i també d’escoltar les peticions, queixes i suggeriments de la ciutadania.

Davant d’una campanya que es vol polaritzar mediàticament, en la coalició independentista hem apostat per fer una autèntica campanya de proximitat i, a més, fer-ho en un format amable on les persones que vulguin compartir un parell de minuts del seu temps es trobin còmodes i surtin amb un bon gust de boca de la trobada.

Un suc, unes galetes i un petit obsequi us esperen en les nostres parades i una persona que serà tot oïdes davant les vostres propostes o suggeriments.

Recorrerem Barcelona de mar a muntanya i de riu a riu amb un triple objectiu: escoltar el batec de la ciutat, explicar la nostra aposta independentista i progressista per a la capital del país i sumar més persones al nostre projecte.

Els primers dies ens han servit per comprovar que aquesta forma d’apropar la política a la ciutadania és ben rebuda i, fins i tot, sorprèn positivament a molta gent. Ben aviat serem a prop de casa teva. Vens amb nosaltres?