dimarts, 15 de maig del 2007

Comencem a treballar


Així és. Comencem a treballar. Estem tan impacients per fer coses que ja no esperarem a veure que passa el dia 27. A partir d'ara mateix el nostre equip municipal de districte inicia la seva tasca per als propers 4 anys. Amb unes ganes, una empenta i una il·lusió que no ens la podrà arrebatar ningú.

Comencem a treballar i ho farem parlant amb la gent. Visitant a les entitats, reunint-nos amb els vëïns i veïnes dels nostres barris, presentant als nostres delegats de barri i els nostres futurs consellers de districte, seguint el nostre programa com a full de ruta. Estem a punt per ser utilitzats per la ciutadania.
Ja ha començat la feina i volem preparar-nos per fer que la nostra feina sigui impecable. Volem participar en les decisions de govern, volem aportar treball i sobretot volem ser tractats i respectats com a força del govern municipal, del qual no en dubto que formarem part.

Si desitges contactar amb nosaltres per dir la teva, pots fer-ho a través de la meva adreça electrònica jordicoronas@telefonica.net o bé a través del correu d'Esquerra al districte horgui@esquerra.org. Entre tots posarem les peces que falten.