dimarts, 15 de maig de 2007

Comencem a treballar


Així és. Comencem a treballar. Estem tan impacients per fer coses que ja no esperarem a veure que passa el dia 27. A partir d'ara mateix el nostre equip municipal de districte inicia la seva tasca per als propers 4 anys. Amb unes ganes, una empenta i una il·lusió que no ens la podrà arrebatar ningú.

Comencem a treballar i ho farem parlant amb la gent. Visitant a les entitats, reunint-nos amb els vëïns i veïnes dels nostres barris, presentant als nostres delegats de barri i els nostres futurs consellers de districte, seguint el nostre programa com a full de ruta. Estem a punt per ser utilitzats per la ciutadania.
Ja ha començat la feina i volem preparar-nos per fer que la nostra feina sigui impecable. Volem participar en les decisions de govern, volem aportar treball i sobretot volem ser tractats i respectats com a força del govern municipal, del qual no en dubto que formarem part.

Si desitges contactar amb nosaltres per dir la teva, pots fer-ho a través de la meva adreça electrònica jordicoronas@telefonica.net o bé a través del correu d'Esquerra al districte horgui@esquerra.org. Entre tots posarem les peces que falten.

1 comentari:

3kcgjjkwe1 ha dit...

Here, our professional teams have countless capabilities to assist support your rising business. Understanding CNC machine cycle time will help you estimate machining costs and lower product lead occasions. Knowing machining cycle occasions can also help you compare two or extra completely different processes that can work finest for a project. Often the lowest complete cost requires balancing costs of casting and machining. For instance, removing forged inventory might scale back machining but increase fallout from porosity. In metallic manufacturing, forged elements straight from the mold most Ski Mittens often require machining to be ready to use.