diumenge, 20 de maig del 2007

Més campanya, més bones impressions

Ahir divendres el Jordi Portabella va donar una roda de premsa des del terrat del Mercat del Carmel, per explicar les nostres propostes en sostenibilitat. Enmig de les plaques solars col·locades al sostre d'aquest equipament i amb un nodrit nombre de mitjans de comunicació va dir que en els propers quatre anys vol arribar als 100.000 edificis amb plaques solars.

Després ens va acompanyar a la plaça d'Eivissa on vam posar una parada informativa i vam passejar amb ell per Horta. Vam acabar als Lluïsos d'Horta on es va representar l'obra de teatre infantil "La Llegenda del Drac i la Princesa". A la sortida de l'obra el públic i les persones que passaven per allà van poder intercanviar impressions amb ell.

Avui, acte central de campanya al "Teatre Romea". El lloc s'ha omplert de gom a gom. Hem comptat amb la presència de Joan Puigcercós i Josep-Lluís Carod-Rovira. Ha quedat clar un cop més que tenim un gran projecte per a la ciutat i per al país. Amb idees clares, força i il·lusió ho aconseguirem.

Ens queden 5 dies i els hem de treure el màxim partit per fer arribar el nostre missatge. Demà ens veiem de 5 a 8 de la tarda a la plaça del Nen de la Rutlla. Muntarem l'inflable i farem una passejada.