dimecres, 23 de maig del 2007

Discriminació negativa

He llegit les declaracions del candidad del PP a Barcelona (no mereix ni que digui el seu nom) i no he pogut reprimir l'impuls de dir alguna cosa. Segons afirma aquest element, s'ha de promoure la immigració hispana perquè s'integra més fàcilment.

Bé, ara resulta que passem a discriminar dins d'un col·lectiu ja discriminat de per sí. Ara resulta que volem triar quí pot venir a la nostra ciutat i qui no. Quina serà la pròxima norma discriminatòria? El color dels ulls? l'alçada? que siguin dones i guapes? Per favor, estem parlant de persones, no d'una mercaderia que s'ha de col·locar i classificar en un magatzem.

No comparteixo en absolut les tesis del candidat popular. Els homes i les dones immigrades s'integren millor o pitjor en funció del seu grau d'implicació en la nostra societat civil i en aprendre la nostra llengua i conèixer les nostres arrels, sense renunciar a les que li són pròpies.

1 comentari:

Pere Nieto ha dit...

Totalment d'acord. El PP segueix amb la seva política sempre de bons i dolents, de ciutadans i ciutadanes de primera i de segona. La societat catalana crec que no pensa així. La immigració és un repte. Hem de demostrar la nostra capacitat d'acollida al marge del seu orígen geogràfic, religiós o lingüístic.