diumenge, 18 de maig del 2008

La força d'ERC Futur












Ahir dissabte, la candidatura que presenta a Benach i Niubó per dirigir el partit a partir del 25è Congrés d'ERC, va aconseguir la difícil fita d'omplir el Pavelló de la Nova Icària de Barcelona amb prop de 2.000 persones.

Recordo que el dia que vaig conèixer la intenció d'omplir aquest pavelló amb l'acte central d'ERC Futur, vaig pensar que era molt agosarat i que no seria gens fàcil d'aconseguir. He de reconèixer que em vaig equivocar i que l'èxit de la convocatòria ha estat absolut.

Crec que a partir d'aquest moment queda clar que la candidatura de Benach i Niubó és una candidatura sòlida i amb un ampli recolçament, que no és fruit de la casualitat sino de la feina ben feta i d'un projecte engrescador que ens ha de conduïr a la cohesió del partit per poder afrontar amb èxit els grans reptes que no només el partit, sino tot el país tindrà en els propers anys.

En el transcurs de l'acte vam poder escoltar les paraules de moltes persones que formen part d'aquest projecte i en totes elles la il·lusió i l'objectiu eren denominadors comuns.

Josep-Lluís Carod-Rovira va reivindicar una ERC responsable i seriosa com la que representen Benach i Niubò "l'ERC dels vuit diputats a Madrid i dels més de vint diputats al Parlament. La que té cultura de govern i no canvia d'estratègia cada sis mesos". En definitiva una ERC en línia recta. Una ERC que agafi l'autopista (no la de peatge) i posi la directa sense entrebancs.