dijous, 17 de maig del 2007

Plagiar un article o plagiar l'obra de govern?

De vegades algunes formacions polítiques confonen l'obra de govern amb l'obra del partit. Per tant considerem una obligació recordar-ho per tal de que se'n facin el càrrec.
ERC Horta-Guinardó ha estat acusada de plagi per copiar el text referent a l'obra de govern que figura en un opuscle d'ICV-EUiA.
Sent honest he de dir que no ens hem hagut d'esforçar gaire, però quan els responsables d'aquest apartat en el nostre butlletí, van veure que tot el que s'atribueixen en aquest opuscle és obra conjunta de govern del qual en formem part, doncs també ho vam voler incloure en el nostre butlletí.
No fa gaire, el PSC va fer el mateix amb la gestió feta al barri del Carmel.
Si la intenció de la nostra acció era fer que a ICV-EUiA se n'adonin de què l'obra de govern és comuna, doncs sembla ser que s'ha aconseguit.
Volem compartir projectes, volem compartir il·lusions, volem compartir els neguits de la gent dels nostres barris. I ho volem fer des del govern, amb voluntat de govern.

3 comentaris:

Pere Nieto ha dit...

A la vostra revista dieu a la introducció del balanç que aquest és el balanç de l'actuació d'ERC al Districte (així ho dieu). Al nostre tríptic diem en la introducció signada per l'Elsa: "L'equip de govern que he liderat ..." no seguiu fent demagògia en això. Els únics que parlem d'equip de govern som nosaltres, vosaltres sols dieu que és difícil treballar en equip de govern.

Jordi Coronas i Martorell ha dit...

no barregem naps i cols. els logo que surt al fulletó és el vostre. Les dues posicions al respecte han quedat prou clares. Puc compartir o no les formes de redacció, però amb el contingut de l'article estic d'acord.

Anna Mir ha dit...

Quan es copia de manera literal un text, està clar que sols es pot parlar de plagi. Que l'obra de govern és compartida no ho hem negat mai, però tingueu la decència de redactar el vostre propi balanç per molt que hi poseu les mateixes actuacions que els vostres socis de govern.