dissabte, 4 d’agost del 2007

Immigració signa un conveni de col•laboració amb la Fundació Catalana de Futbol per promoure la integració i la cohesió social


Més mesures impulsades per la Secretaria d'Immigració de la Generalitat de Catalunya, que se sumen a la que vaig publicar en l'anterior entrada al meu bloc.

La notícia diu textualment:

"Mitjançant aquesta iniciativa s’estableix la importància de promoure el coneixement, la pràctica i la difusió de l’esport federat entre les persones nouvingudes a Catalunya.

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, signa un conveni de col•laboració amb el president de la Fundació Privada Catalana de Futbol, Jordi Roche, amb l’objectiu de promoure la integració i la cohesió social de persones immigrades mitjançant el futbol federat. L’acte tindrà lloc al Camp de futbol del C. F. Damm a Barcelona, dilluns 6 de d’agost, a les 16.30 hores.

Amb la signatura d’aquest conveni, la Secretaria per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania i la Fundació Privada Catalana de Futbol estableixen la importància i l’oportunitat de generar sinergies per promoure el coneixement, la pràctica i la difusió de l’esport federat en general i del futbol en particular, especialment entre les persones nouvingudes a Catalunya, la qual cosa justifica una complementarietat d’àmbits i la possibilitat d’emprendre activitats en el marc dels seus objectius específics".

Personalment em congratula i molt veure que el treball fet des de l'inici de la gestió d'Esquerra al capdavant de l'àmbit de la immigració, comença a generar resultats positius, fruit de la tasca feta fins ara. Encara queda molta feina per endavant. El nostre país ha de ser un referent per a la resta en matèria d'acollida de nous ciutadans i ciutadanes.