dimarts, 30 d’octubre del 2007

Tots som Súpers

Aquest cap de setmana he fet un "kit-kat". Cansat del PAM, el PAD, el PIM-PAM, l'AVE, les Rodalies, etc. etc. he desconnectat de la política i m'he dedicat a altres coses.

La veritat és que per mí ha estat un cap de setmana molt intens, molt cansat, però molt enriquidor. M'he passat dos dies rodejat d'un munt de nens i nenes amb moltes ganes de passar-s'ho bé. I ho he pogut fer a l'11a Festa dels Súpers que s'ha celebrat a l'Anella Olímpica de Montjuic.

Després de dos dies muntant a contrarrellotge l'espai que em corresponia, amb tot el que això suposa, en coordinació d'instal·lació de carpes, mobiliari, monitors, activitat, etc., vaig poder gaudir de veure durant dos dies com la canalla s'ho passava d'allò més bé. I ademés ho feia jugant amb conceptes tan importants com l'estalvi d'aigua i energia, la cura ambiental, els drets civils, la igualtat, etc. i "sense menjar-los l'olla", només jugant i passant-s'ho bé.

La veritat és que quan participes en un event com aquest te n'adones de la magnitud i la feinada que s'ha de fer perque surti tot bé. Més de 2.000 persones treballant i uns 360.000 visitants són números que parlen per sí sols. Ademés l'organització ha estat exemplar. La gent de TV3 i tots els col·laboradors de la Festa es mereixen un "10" de nota. M'han demostrat que professionalitat i bon rotllo poden anar junts.

Tant de bó que en les obres de l'AVE es treballés la meitat de bé (vaja, ja he acabat parlant de l'AVE).

Ahir dilluns en canvi, vaig assistir a una audiència pública i vaig tornar a palpar la crispació ciutadana que hi ha vers totes les coses quotidianes: aparcaments, places dures, manca de participació, afectacions, obres, transport públic,... el cap de setmana vaig ser en un oasi i la realitat és una altra.

3 comentaris:

Pere Nieto ha dit...

La llàstima és que no vas poder venir al Consell Cuitadà, on haguessis vist 76 ciutadans i ciutadanes d'Horta-Guinardó parlant dels barris amb un altre estil. Potser no era l'osai del Super 3 ni la crispació de l'Audiència Pública.

Jordi Coronas i Martorell ha dit...

Jo no vaig poder anar (per motius professionals òbviament, també em dec a una empresa que em paga el sou). Em va saber molt greu no poder-hi ser allà, però l'Enric sí que hi va ser treballant per tots dos. Per cert, crispació n'hi ha encara que no es constatés en el consell ciutadà, cosa de la qual me n'alegro, doncs així es treballa molt millor.

Anònim ha dit...

You may find yourself betting more than supposed and not realizing it till it's too late. It's a good suggestion to keep an eye on|regulate|control} the guess counters and certain you|ensure you|be positive to}'re not betting more than you intend. Some machines may appear at first as 1¢ machines, however you would find yourself betting a lot more when you're not cautious. If this is your 토토사이트 first time, stroll around and get to know the ability, particularly if you are staying as a lodge visitor. Generally, casinos are layed out with the action within the middle and the services across the perimeter. Notice where the remaining rooms and emergency exits are positioned.