dimecres, 29 d’octubre del 2008

Mai nou mil euros havien suposat tants titulars

Perquè això és el que ha costat a la ciutadania els accessoris que el President del Parlament del país va decidir instal•lar en el seu vehicle oficial. Uns accessoris que, recordem-ho, havien de servir per a treballar còmodament aprofitant els nombrosos trasllats que fa i que suposen moltes hores acumulades.

No és que estigui en contra de la contenció en la despesa, que és una mesura necessària en temps de crisi. El problema és que un President del Parlament, que és la segona autoritat del país, amb una trajectòria impecable, ha estat sotmès a una campanya mediàtica orquestrada amb l’únic propòsit d’intentar desprestigiar la seva imatge.

No em sorprèn que l’ABC publiqui titulars en aquesta línia. El que sí em sorprèn és que un altre membre del govern, conseller d’Interior i Relacions Institucionals, opti davant d’aquesta campanya a sumar-se a la crítica. I encara ho entenc menys quan fa quatre dies que aquest departament ha inaugurat les noves i flamants oficines a l’antic edifici d’Agbar i on també gaudeix d’un nou i flamant despatx amb un mobiliari que segur que ha costat molt més del que han costat els accessoris del vehicle oficial del President del Parlament, que recordem-ho, no és el seu vehicle privat.

Potser també fóra bo que la premsa del país fes un marcatge així d’estret sobre les despeses de la família Reial, per exemple. O bé que algú es preocupés de quant costen determinats actes oficials com ara les recepcions. O quin és el cost de determinades subcontractacions. A tall d’exemple, en un districte com el nostre, es paguen entre 4.000 i 7.000 Euros per suport extern en la redacció de documents com les actes dels plenaris o el PAD.

Crec que quan la repercussió mediàtica supera l’interès de la notícia i quan malintencionadament s’inclouen paraules de referència com corrupció, el que es fa és orquestrar una campanya en contra d’algú. En aquest cas es confirma que ERC és una força incòmoda per a molts sectors d’Espanya i també del nostre país, i només d’aquesta forma tan barroera es pot intentar desacreditar a una persona que té el seu crèdit més que guanyat amb treball i bones formes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es curios sempre ataques a Iniciativa. Es potm parlar del carmel o del cotxe del Bencah pero tu sempre ataques aIniciativa. Potser te relacó amb l'article que vas escriura fa 1 any i mig on deies que estarias al gobern del Districte i al final el teu partit no et va deixar. No sufreixis algun dia pot ser estaras al gobern

Jordi Coronas i Martorell ha dit...

Pots repassar l'historial de totes les entrades al bloc i els comentaris negatius segurament van repartits, en funció del fil argumental. Evidentment si critico la gestió del govern del districte qui rep és Iniciativa, que és qui el regeix. Evidentment si m'indigna que el sr. Saura faci això o allò a qui criticaré és a éll. Si enlloc de ser éll qui ha fet la crítica pública, hagués estat qualsevol altre, la meva reacció seria la mateixa. A Iniciativa també hi ha gent que jo considero bona (sota el meu modest criteri).
Per cert, que a mí ser a govern o no, m'és ben bé igual. A mí el que m'agradaria és que l'alcalde de la ciutat o el President de la Generalitat fos d'Esquerra Republicana de Catalunya.