divendres, 7 de desembre del 2007

Els socialistes no tenen arguments per justificar-se

És obvi. Els socialistes estan absolutaments descol·locats respecte a l'èxit que va tenir la manifestació de l'1-D. Els arguments que dóna per exemple, el "cínic" d'en Joan Ferran: "6.900.000 catalans van optar per no anar a la manifestació" ho deixen ben clar. Això és parlar per parlar i costa de creure que una persona amb un càrrec com el seu digui tot el què està dient.

Llavors, per aquesta regla de tres, tota la gent que va optar per no anar a la manifestació contra la Guerra de l'Irak, debia d'estar a favor. Aleshores no se'l va sentir dir res al "cínic" d'en Ferran, ni tampoc a cap portaveu socialista.

No pot ser que es giri l'esquena als ciutadans i ciutadanes de Catalunya titllant-los de seguidors d'uns, que segons "el cínic", "juguen a competir en el terreny del sobiranisme i propicien plataformes i plataformetes".

No pot ser que a la ciutat de Barcelona, es passin pel "forro", les proposicions i mocions fetes i guanyades per l'oposició i tirin pel dret amb el seu programa sense tenir en compte l'opinió de la majoria de l'Ajuntament.

No pot ser que a la "capital del reyno", es permeti maltractar als ciutadans i ciutadanes de Catalunya amb una pèsima gestió i que alhora no se sancioni als responsables com la ministra de foment, que es mofa de l'enrenou generat i a sobre se li dona tot el suport institucional del "Gobierno de España".

Aquesta supèrbia, al final els acabarà passant factura i jo, modestament, me n'al·legraré.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Efectivament, que perdin l'oremus d'aquesta manera és el millor indici que les coses els van malament, és a dir que el sobiranisme avança.

Salut

Pol.

Anònim ha dit...

Aquestes declaracions no són fortuïtes; només són el primer tret contra la llei que ha de regular la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que ha d'elaborar la Conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació i que -oh sorpresa!- està gestionada per Esquerra.

Pasar a l'oposició al Cap i Casal, la fermesa mostrada a Frankfurt, el desacomplexament sobiranista... els estem fent perdre els papers: cal que continuem així