dijous, 27 de desembre del 2007

Nou espai independentista

Els independentistes catalans estrenem avui un nou espai. Es tracta d'un bloc col·lectiu on diversos autors aniran expressant les seves opinions amb un eix central: l'independentisme.

Aquest nou bloc anomenat "Jo vull la independència", neix amb la idea de ser un modest aparador per tots aquells que vulguin dir la seva, compartint un mateix espai i sense consignes de cap mena. Aquest pretén ser un espai de lliure expressió, espontani i fet per gent de diversos colors que tenen un objectiu compartit. Gent que vol formar part d'una Catalunya sobirana. Gent que vol formar part d'un país que pugui decidir per sí mateix el que vol ser.

L'objectiu principal és crear un espai d'opinió i de debat sense regles, però amb respecte cap a totes les opinions. Un lloc amb diversos punts de vista sobre el què passa al nostre país i el cóm volem que sigui aquest en el futur.

Si voleu formar part d'aquest projecte, enllaceu amb el bloc, i podeu sol·licitar l'alta per ser un dels col·laboradors. I si voleu participar de forma més reduïda, ho podeu fer a través dels comentaris.

Espero que trobeu en aquest bloc, un lloc interessant per a visitar de tant en tant.

2 comentaris:

jordi ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
jordi ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.